Back to rabinfo.be Sign guestbook
Messages 78 to 97 of 137
Name Fam De Vos
Date 2008-08-10 21:44:16

Hallo Guy en Monique,
Net terug van een zalige 2 weken vakantie bij Pivac.
In één woord fantastisch.
Lekker eten,zeer vriendelijk onthaal en gezellige nieuwe kontakten.
Terug reis iets minder vlot,door zeer slechte weersomstandigheden, verlopen.
Onze planning voor volgende zomer staat reeds in onze agenda genoteerd.
Graag willen we binnenkort 3 weken reserveren voor volgend jaar.
Wij zijn duikers, maar zijn toch geschrokken van de prijzen. Weten jullie soms een goedkopere manier om met eigen boot en materiaal te duiken?
Vele groetjes aan iedereen.
Patrick, Christine en Gaëtan

Comment by Mojka

Als je prive wil duiken is het echt heel duur om een vergunning te krijgen Ik weet echt geen goedkopere oplossing dan met een duikclub te gaan duiken - als je wil boeken wees snel want de stormloop is reeds begonnen

Name Linda Heneweer
Date 2008-08-10 12:45:14

hai guy en monique,
Zo weer terug in het natte Nederland we hebben een geweldige vakantie gehad in Rab in het appartement Bepo bij Theresa niks was haar teveel en altijd vriendelijk lachtend, gewelig appartement (3+4)(op de bedden na)mooi terras met uitzicht op de baai en bijna prive strand geweldig zeker nog een aanrader om een keer terug te gaan bedankt voor alle hulp en misschien tot weder horen
de heneweertjes uit vlaardingen.

Comment by Mojka

weer een tevreden klant bedankt voor de reactie en hopelijk tot wederhoren

Name Astrid de Kok
Date 2008-08-09 20:52:37

Ha die Monique en Guy,

Onze vakantie op Rab was in één woord geweldig! Wat vriendelijk zijn de mensen in Supetarska Draga. Ik denk dan aan Bosko Pivac en Marina Precca, maar ook aan het personeel van de plaatselijke supermarkt. Kortom: wij gaan volgend jaar weer naar dit mooie eiland.
Monique en Guy, jullie wil ik vooral bedanken voor de uitstekende service. Op elke vraag van ons reageerden jullie direct, terwijl jullie prachtige site al zoveel informatie bevat. Nogmaals bedankt voor alles.

Met vriendelijke groet,
Astrid de Kok

Comment by Mojka

jullie boeking is in orde en het voorschot is pas te betalen als u voor de tweede keer gaat eind januari

Name Bart & Ida Schouten
Date 2008-08-09 00:59:09

Hallo,

beetje later dan gepland toch even een berichtje over ons verblijf op Rab.
Het was voor ons de 1e keer dat we naar Kroatie gingen en hadden vorig jaar al vroeg geboekt.
In Februari naar het etentje in Antwerpen geweest en er al kennis gemaakt met Patricia en Serge, die we tijdens ons verblijf in Pivac weer tegenkwamen.
begin juni was het dan zover, op naar Kroatie.
De planning was om de boot mee te nemen, maar dat ging door omstandigheden niet door, dus met de losse auto op reis.
Eenmaal op Rab hebben we een waanzinnige vakantie gehad, Bosko en zijn "team" waren zeer gastvrij en ondanks het gemis van de boot toch veel gedaan.
een rondvaart gemaakt met de Voyka van de zus van Bosko en een paar keer met Patricia en Serge mee wezen varen.
Tot 2x toe een groep dolfijnen gezien, erg indrukwekkend, om nooit meer te vergeten.
Helaas zijn 2 weken zo voorbij en hebben we nu al weer heimwee naar Kroatie
Bij thuiskomst dan ook meteen weer geboekt voor volgend jaar

Comment by Mojka

Dag Bart en Ida mijn hoed af voor jullie , door bureaucratie moesten jullie zonder boot op vakantie en dan toch zo positief ik zie er naar uit om jullie volgend jaar terug te zien op de Kroatische avond of op Rab

Name Hulsbos F J
Date 2008-08-02 00:23:52

Hallo,

Sinds vannochtend terug van RAB, wat een drama om daar weg te moeten, we wilden niet weg !! Met onze eigen boot aan de steiger bij appartement Pljesa en bakkertje en supermarktje om de hoek alles binnen handbereik. Heen geen wachttijden voor de tunnels in Oostenrijk en terug, met de boot op trailer, via de bergrug bij Senjl naar Zagreb gereden en vandaar naar Slovenie / Oostenrijk. We hoorden op de radio dat er bij de Tauerntunnel weer 10 km file was, dus een goede keuze. Wel een aardige klim over die bergrug dus niet aan te raden voor auto/trailer-combinatie die "net-aan" is, je moet aardig wat over hebben.
Bij het weggaan hebben we Katarina gemist om te bedanken, kunnen jullie dit alsnog doen ? Alles wat we vroegen ( handdoeken / naald / garde etc ) kon geleend en/of gebruikt worden. De keukenuitrusting op zich was wel wat karig, tevens 2 kookplaten wat wat karig is met 4 personen om te koken. Gelukkig een restaurant naast de deur ( letterlijk ) waar het goed eten is.

Comment by Mojka

Ik ben blij dat de vakantie een meevaller was en zal zeker de groetjes overbrengen ik snap het niet van de 2 kookvuren , normaal zijn er toch 4 laat eens iets weten

Name peeters alain
Date 2008-07-17 12:56:53

Hallo, wij zijn van gisteren terug uit Rab en het was weer geweldig, app bij Precca dik in orde, service, vriendelijkheid enz... proficiat
Ook het weer was een meevaller.
We gaan beslist nog eens terug
groetjes

Comment by Mojka

Dag familie Peeters ik ben blij dat de vakantie weer in orde was, laat maar weten als jullie willen teruggaan

Name Hammer
Date 2008-07-12 10:04:18

hallo allemaal,

we zijn zojuist terug van Rab en hebben genoten van een geweldige vakantie.We hebben o.a. in huis Dumic geslapen
wat een gastvrijheid en super vriendelijke en behulpzame mensen.
een opmerking wil ik hierbij wel plaatsen
we zijn zaterdag middag 29 juni om 15:00 uur bij de boot gearriveerd en zijn pas na 5 lange uren in de brandende zon overgevaren.
wees gewaarschuwd!
Monique bedankt voor je bemiddeling!

Comment by Mojka

Dat weekend was een zwart weekend voor het toerisme overal was het stikdruk. Het overzetten op die dag was een ware verschrikking wij hebben zaterdagmorgen ook 3 uur gewacht op Rab , wat normaal maar een half uur is

Name jelle
Date 2008-07-10 22:16:19

owkeey bedankt voor de reactie,

maar is er dan een andere mogelijkheid om rond het eiland te varen, wij hebben geen boot, degene van ons gezin met vaarbewijs kan helaas niet mee.

als wij de informatiemap willen inlezen moeten wij dit gewoon vragen in pivac ?

hoeland duurt het ongeveer om naar plitvice te gaan, is dit te doen voor een dagje of is dat te ver of te moeilijk om te bereiken??

en ik heb super mooie foto's gezien van jou op de top van een berg op rab, via welk deel van het eiland is dit te bereiken,

en als laatste vraag, moeten we voor jou nou een pakje meenemen ? en aan wie moeten we dat geven of is het al in orde?

grzz

Comment by Mojka

U kan steeds meevaren met de Vojka deze boot vaart rond Rab en is zeer schappelijk van prijs en heel lekker eten
De infomap in het nederlands is voor iedereen in te zien bij restaurant Pivac
Dit is op de Kamenjak te bereiken via Mundanije
voor het pakje mail ik jou nog
Groetjes

Name jelle
Date 2008-07-10 21:46:58

het is bijna zo ver, onze reis ligt al erg lang vast, ik geloof van oktober, maar dinsdag vertrekken we naar het eiland en er resten nog een aantal vraagjes waar we graag antwoord op hebben.
wij logeren in het huis jelena, nu was de vraag welke talen de eigenares van het huis spreekt? ook was de vraag welke talen ze verstaan bij rent a boat en bij pivac als ik me niet vergis vemits je daar lekker kan eten naar het schijnt.
wij zouden graag een boot huren zonder vaarbewijs van 4 of 4.5 PK bij rent a boat. nu was de vraag of je een aantal dagen op voorhand moet rezerveren bij rent a boat. we zouden graag eens rond het eiland varen, is dit te doen met een 4 of 4.5 PK 'tje ,, of zijn die dingen TE traag en duurt het dan UREN ??

naar het schijnt worden er ook boottochten georganiseerd door de schoonzus van iemand van pivac?? wat kost dit en waar te vragen en rezerveren?

is het waar dat sommige stranden al smerig zijn en dat het water aan de kust vuil is ??

grzz

Comment by Mojka

de meeste mensen spreken duits en engels u vind alle info bij Pivac in de infomap in het nederlands, de zus van Pivac vaart met toersten rond met de boot Vojka , u kan dit reserveren bij Pivac.
Een bootje huren bij Precca is een aanrader, maar met zo een klein bootje kan men echt niet rond Rab varen
De stranden zijn zeker niet smerig en het water is er glashelder maar u moet mij niet geloven , wacht maar enkele dagen dan kan u het zelf zien
een zeeeeeeeeeer prettige vakantie

Name Fam Hulsbos
Date 2008-07-10 10:18:15

Hallo daar !

Ja, we zijn aan het pakken en hopen op nog wat droge momenten om ook de boot in te kunnen richten ! We gaan naar Rab, appartement Pljesa en rijden rustig in 3 dagen. Eerst overnachten in Frankfurt bij kennissen, dan in Kuchl ( Oostenrijk ) en dan door, met waarschijnlijk oponthoud in/bij de leuke tunnels en Slovenie-vignet, naar ons appartement. Hoe gaat het daar eigenlijk, is de eigenaar de gehele dag aanwezig of woont hij/zij ook in het gebouw, dat is ons nog niet duidelijk. Wat wel duidelijk is is dat het er ca 30°C is en uiteraard nemen we heel veel voor de thuisblijvers ! Tot de 15-e wanneer we aan zullen komen.

Groeten

Fam Hulsbos

Comment by Mojka

bedankt
en een zeeeer prettige vakantie wensen wij jullie

Name Gerard van Duursen
Date 2008-07-07 21:23:37

Hallo Guy & Monique.
Wat een mooie site zeg!
Ik wil heel graag volgende week (12 juli al) voor de eerste keer naar Kroatië en dan wel naar het eiland Rab. Omdat ik er nog nooit geweest ben en jullie heel veel ervaring hebben heb ik enkele vraagjes.
Welke accomodaties zijn nog vrij? Ik kan dat op jullie site niet vinden.. Weten jullie mooie accomodaties?
Moet je je voor de boot aanmelden of kan je zo mee?

Ik hoop dat jullie antwoord kunnen geven op mijn vragen. Ik heb in ieder geval al ontzettend veel zin om naar Kroatië te gaan!

Met vriendelijke groet,

Gerard

Comment by Mojka

Voor de reservatie's kan je ons steeds mailen , ik kan dit niet online doen want dat veranderd elk uur. Voor de boot te nemen kan je niet reserveren, maar meestal valt dit goed mee, uitgezonderd de enkele zwarte dagen per jaar.

Name Gerd & Ruth
Date 2008-06-23 09:25:48

... En het was weer GEWELDIG!! Wederom fijn ontvangst, lekker eten, fijne mensen, mooi weer , schitterende omgeving, leuke baai'kes en redelijk warm zeewater
Aan alle twijfelaars: stoppen met twijfelen en vakantie boeken bij Bosko & Jadranka @ Pension Pivac!!!

Vergeet de BBQ niet hé Monique

Comment by Mojka

Weeral tevreden mensen , daar doen wij het voor , de bbq gaat zeker door , laat nog iets weten

Name Frank & Marianne
Date 2008-06-04 14:20:08

Onze eerste ervaring met Kroatië (het eiland Rab) was zeer goed. Een mooi eiland, toffe strandjes, leuke restaurantjes en heel vriendelijke mensen.
Bedankt Guy & Monique voor deze toffe vakantie en het vriendelijke onthaal!!!

Comment by Mojka

Niets te danken , wij zijn zeer blij dat de vakantie voor jullie een meevaller was

Name YNTSE,KRISTEL en ...
Date 2008-05-31 12:55:56

Hallo lieve Monique en Guyke,

Wij zijn bij jullie op vakantie geweest op RAB.
Niet tegenstaande het slechte weer da we gehad hebben de eerste dagen hebben we ons zeer goed geamuseerd. Alvast nog eens bedankt dat je mij overtuigd hebt om er te blijven.
We hebben in ieder geval ons vakantiestekje gevonden voor de volgende jaren.
Een zeer goede aanrader voor eenieder die zijn vakantie in rab wil doorbrengen.Je moet het gezien hebben want de schoonheid van het eiland en de gastvrijheid van BOSKO en JADRANKA zijn niet onder woorden te brengen.
Groetjes en we zien we elkaar nog.
EEN DIKKE ZOEN VAN ONS YNTSE.

Comment by Mojka

Wij zijn blij dat de vakantie voor jullie is meegevallen , en zijn tevens blij dat wij julie hebben leren kennen . Vele zonnige groeten aan de ganse bende van de rosse voenk.

Name Gillet Alain
Date 2008-05-09 09:17:11

Nog 2 maandjes aftellen en we vertrekken naar Rab. Nog een klein vraagje: Op de site van Kroatie zeggen ze dat je best via Luxemburg-Stuttgart-Munchen (is 20 km langer)gaat. Is dit een aanrader? Voor die 20 km zou ik eventueel willen omrijden voor goedkopere benzine en sigaretten, maar is de baan hier ook goed of raad je dit af?

Comment by Mojka

deze weg is ook goed maar je hebt veel 2 baansvak en dan kan je de vrachtwagens niet voorbij rijden , dit is voor mensen met een trailer niet zo leuk

Name Kuyl Jan
Date 2007-12-22 20:11:45

Hey wij (ik en nog 5 vrienden) komen ook naar RAb vanaf 7 juli dacht ik met de boot achter de auto... wij logeren in een appartement van het huis Pljesa.

Ps. Monique, alvast bedankt voor de moeite!

Groetjes,

Jan

Comment by Mojka

geen moeite laat eens weten hoe de vakantie was

Name Gillet
Date 2007-12-19 13:00:39

Ik kom bijna wekelijks op uw site kijken, omdat ik er niet genoeg van krijg. We hebben deze zomer bij u geboekt van 11 juli tot 3 augustus en ik kan nu al niet meer wachten om te vertrekken.
We zitten in Precca met een zoon van 12 jaar. Zou leuk zijn al mensen te leren kennen in de buurt die dezelfde periode gaan daar.
(dus aangesprokenen, je mag me steeds mailen)
Nog een vraagje: benzine kan je tanken in de haven voor de boot, want blijkbaar kan je dat niet bij rent a boat. Of waar is het niet te ver om te gaan tanken?
Bij deze wens ik ook iedereen al prettige eindejaarsfeesten en tips of vakantiegangers die er deze zomer tijdens dezelfde periode zijn, jullie mogen me altijd mailen.
groetjes,
Alain, Monique en Maxim

Comment by Mojka

Dag Alain bedankt voor de toffe reactie , tanken kan je in Rab , Krk, Mali Lošinj en Pag

Name Drijkoningen Tony
Date 2007-12-16 16:51:20

Fantastische website en interessant! Eigenlijk wil ik al jaren naar Rab maar het is er nog nooit van gekomen, hoop dat het 2008 lukt. Waren wel al in Vrsar en Turanj. Wat ik wel nog zou willen weten ; moet ik nog betalen voor de boot die in het water ligt ? Dank bij voorbaat, Tony

Comment by Mojka

Dag tony
Je moet uw boot aanmelden bij de havenkapitein en daar betaal je naar gelang de lengte van de boot en dan mag je 1 jaar lang op alle Kroatische wateren varen. Het jaar daarop betaal je dan 10 procent minder en dit elk jaar tot je nog maar 50 procent betaald , deze korting gaat wel op de boot en niet op de eigenaar , dus als je volgend jaar een andere boot koopt vervalt deze korting maar krijgt wel de volgende eigenaar de korting

Name Freek
Date 2007-12-12 23:19:49

Hallo,
We hebben geboekt !!
Keuze was niet zo eenvoudig, allerlei info opgenomen/gelezen/vergeleken etc. De foto's en de website, aangereikt door vage kennis , hebben de doorslag gegeven. Nu hopen dat alles zo perfect is als de boeking gegaan is. Met de boot op de trailer komen we die kant op. Vooraf nog even de website doorlezen en alle informatie, ruim voorhanden, opzuigen in ons systeem.
Ook nog is informeren waar allemaal getankt kan worden aan het water want dat blijkt in de haven bij de appartementen niet aanwezig te zijn.
Verder uiteraard bedankt voor de vlotte afhandeling en snelle reactie op onze vragen.
Al gezien dat de overtochtboot inderdaad wat zuidelijker genomen moet worden met een trailer achter de auto. Scheelt weer getob...

Groeten

Fam Hulsbos

Comment by Mojka

Hallo Freek , ik ben blij dat de boeking voor u vlot is verlopen , maar dit is nog maar een voorproefje van de vakantie die gegarandeerd naar jullie zin zal zijn Ik wens jullie dus een goede en laat daarna eens weten hoe de vakantie was
Groetjes , Monique

Name pyliser eddy
Date 2007-11-03 14:15:31

Hallo beste waterfanaten,ben al drie keer naar Rab geweest met de boot.Kortom super!!
Toch heb ik nog altijd een vraagje waar sommigen geen antwoord op weten.
MOET ER BETAALD WORDEN (AAN DE STAAT)OM TE GAAN VAREN ???
graag een reactie, beste groeten eddy

Comment by Mojka

Ja je moet je aanmelden bij de havenkapitein en daar krijg je een vaarvergunning voor het ganse jaar tegen betaling dus als je volgend jaar dan gaat binnen het jaar moet je niet betalen , ook krijg je elk jaar dat je met dezelfde boot komt een korting van 10 procent en dit tot - 50 procent korting , de betaling is naar gelang de lengte van uw boot

Previous abuse - adverteren - gratis gastenboek Next